Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ιστορία μας

Από το 2009, με προϋπόθεση την ειλικρίνεια και τη φιλικότητα, δημιουργήσαμε μια εταιρία που βασίζεται στην αξιοπιστία. Ως πελάτες αναζητούσαμε επιτακτικά αυτές τις προϋποθέσεις και τις βρίσκαμε με δυσκολία γι’ αυτό και αποφασίσαμε να γίνουμε δημιουργοί της Sefa Trans και να ορίσουμε αυτά τα χαρακτηριστικά ως την κινητήρια δύναμη μας. Ο σκοπός της εταιρίας είναι η ανάπτυξη των Διεθνών Οδικών Μεταφορών κυρίως από και προς την Τουρκία, καθώς και σε όλη την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και τα Βαλκάνια.

Έχοντας σαν βάση τους κύριους ανταποκριτές μας και χάρη στη στενή μας σύμπραξη με ένα ευρύ φάσμα συνεργατών και ένα σύγχρονο στόλο 80 φορτηγών αυτοκινήτων όλων των τύπων (ακόμη και με πιστοποιητικό ADR), εκτελούμε κάθε εντολή φόρτωσης των πελατών μας, φροντίζοντας και τον εκτελωνισμό όπου απαιτείται, γρήγορα και αξιόπιστα με υπηρεσίες από πόρτα σε πόρτα.

H SEFA ΜΟΝΟΠΡΩΣΩΠΗ ΕΠΕ είναι μια σταθερά αναπτυσσόμενη εταιρεία στον κλάδο των διεθνή μεταφορών. Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί από έναν απλό μεταφορέα σε έναν πολύτιμο συνεργάτη, που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Logistics. Η πολυετής εμπειρία στο χώρο, μας καταξίωσε ως τους πλέον ειδικούς στα θέματα των μεταφορών και διαχείρισης των εμπορευμάτων για λογαριασμό τρίτων. Η εκτίμηση των πελατών μας, που μας έφερε πρώτους στις προτιμήσεις τους, επιβεβαιώνει την καλή φήμη για την οποία εργαζόμαστε αδιάκοπα πάνω από 12 χρόνια.

Η προσήλωση στην ποιότητα της δουλειάς μας, το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό, η βαθιά γνώση και ο επαγγελματισμός, έφεραν καρπούς. Με αμείωτη διάθεση και μεράκι, επιθυμούμε να συνεχίσουμε την ίδια πορεία ανάπτυξης, δίνοντας ακόμα πιο μεγάλη προσοχή στις ανάγκες των πελατών μας και εξασφαλίζοντας πως εργαζόμαστε ακόμη πιο εντατικά και συντονισμένα για να ικανοποιήσουμε αυτές τους τις ανάγκες.

ΣΕΦΑ σημαίνει :

Το λογότυπό μας εντοπίζεται με την επωνυμία S E F A T R A N S γιατί Σ Ε Φ Α σημαίνει :

  • ΣΥΝΕΠΕΙΑ: Έγκαιρη ολοκλήρωση του έργου.
  • ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ: Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε.
  • ΦΙΛΙΚΟΤΗΤΑ: Βλέπουμε τον εαυτό μας σε εσάς.
  • ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ: Λειτουργούμε με υπευθυνότητα

SEFA TRANS